12.04.2019

Εκδήλωση για τα 40 Χρόνια του ΣΔΚΜ

Παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας πραγματοποίησε στο «Valis Resort» στην Αγριά, την επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την ίδρυσή του και την εκδήλωση της ετήσιας κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος τιμήθηκε από τον Σ.Δ.Κ.Μ. για την μεγάλη του προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Δημήτρη Τζαφλέρη, να του απονέμει τιμητική πλακέτα.
Ο κ. Βασιλακόπουλος στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους Βολιώτες διαιτητές και σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που έχουν οι διαιτητές και έχει να κάνει με την απονομή δικαιοσύνης στο παιχνίδι. Τόνισε, πως οι νέοι διαιτητές οφείλουν να μείνουν μακριά από συμφέροντα και να υπηρετήσουν το ελληνικό μπάσκετ. Ευχήθηκε στο Σύνδεσμο να συνεχίσει την παράδοση που έχει, βγάζοντας νέους αξιόλογους διαιτητές, χαιρέτισε την παρουσία νέων παιδιών που ασχολούνται με τη διαιτησία και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αύριο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Δ. Τζαφλέρης βραβεύει τον Γ. Βασιλακόπουλο

 

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Μ. Δημήτρης Τζαφλέρης, ο οποίος τόνισε πως με ομόνοια στις δύσκολες στιγμές ο Σύνδεσμος θα προχωρήσει και θα είναι πρωτοπόρος για πολλά χρόνια ακόμη, ο Γιώργος Καλτσογιάννης θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Γιώργος Βλιώρας πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, ο Στέλιος Συμεωνίδης πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, ο Κώστας Κορομηλάς Εθνικός καθηγητής FIBA, μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, ο Δημήτρης Ντούγκος πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, ο Νίκος Πιτσίλκας Εθνικός καθηγητής διαιτησίας, Γιώργος Τανατζής Εθνικός καθηγητής διαιτησίας, ο Μπάμπης Μαντούδης πρόεδρος κριτών καλαθοσφαίρισης Νομού Μαγνησίας και ο Γιώργος Μηναρετζόπουλος ταμίας ΟΔΚΕ.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου Μιχάλης Καπουρνιώτης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ Κώστας Νικάκης, το μέλος της ΕΟΚ και αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης, το μέλος της Επιτροπής γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΟΚ και μέλος της ΕΣΚΑΘ Ευγενία Φραγκούλη, η πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ Γιούλα Μόρφη, ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Μ. Σταύρος Βαφειάδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας Χρήστος Μανασής και μέλη του Συνδέσμου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τρικάλων Θανάσης Κυρίτσης και το μέλος Νίκος Χλωρός, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κατερίνης Κώστας Ταρενίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης Κώστας Πουρσανίδης, καθώς και πρόεδροι σωματείων της ΕΣΚΑΘ.

Γέμισε από διαιτητές και από ανθρώπους του μπάσκετ η αίθουσα του «Valis»

Έγινε αφορά στην ιστορία του Σ.Δ.Κ.Μ. ο οποίος ιδρύθηκε το 1977, έχοντας 32 ιδρυτικά μέλη, ενώ προβλήθηκε σχετικό video.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση του Σ.Δ.Κ.Μ. τιμήθηκαν όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι στην ιστορία του Συνδέσμου, ο Νίκος Χαριτάκης, ο αείμνηστος Γιώργος Κακουλίδης, ο Σταύρος Βαφειάδης, ο Κώστας Πολυχρόνου, ο Κώστας Κορομηλάς, ο Στέλιος Τζαφλέρης, ο Χρήστος Μαστραφτσής, ο Αχιλλέας Τσιργούλας, ο Γιάννης Σακελλαρίου, ο Γιώργος Μηναρετζόπουλος και ο Χάρης Καρακατσούνης (νυν διεθνής διαιτητής).
Επίσης, τιμήθηκαν οι χορηγοί του Συνδέσμου, για στήριξη που παρέχουν, οι οποίοι είναι οι εταιρείες: «ΕΨΑ Α.Ε.», «Food Service Καρακατσάνης» και «Papanikolaou Transport».
Ακολούθησε η κοπή πίτας από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Δημήτρη Τζαφλέρη παρουσία όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου (Χ. Καρακατσούνης, Κ. Σταματόπουλος, Θ. Δόλγυρας, Δ. Ζαχαρής, Θ. Δεσλής, Λ. Καλογερόπουλος) και δείπνο σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στιγμιότυπο από το δείπνο που ακολούθησε

Σχετικά έγγραφα