24.01.2013

Κοπή Βασιλόπιτας ΣΚΔΜ 2013

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:00 πραγματοποιηθηκε σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση η κοπής της Πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν.Μαγνησίας στο ξενοδοχείο Volos Palace. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσια του ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ Ηλίας Καφφές, ο οποίος και βραβεύτηκε με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στην ελληνική διαιτησία, απο τον πρόεδρο του ΣΔΚΜ κ. Μηναρετζόπουλο Γιώργο.

Στην εκδήλωση παρερεύθησαν όλοι οι διαιτητές εν ενεργεία και μη του ΣΔΚΜ, καθώς και ο πρόεδρος του ΣΚΔΘεσσαλίας κ. Μανασής Χρήστος, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Φαρμάκης, το μέλος της ΕΣΚΑΘ κα. Φραγγούλη, εκπρόσωποι των Κριτών Μπάσκετ, το μέλος της ΚΕΔ-ΕΟΚ κ. Κορομηλάς Κώστας, ο πρόεδρος της ΚΕΔ-ΕΣΚΑΘ κ. Αχιλλέας Τσιργούλας, καθώς και ιστορικά μέλη του ΣΔΚΜ όπως οι κ. Παπουτσής Τάκης, κ. Βαφειάδης Σταύρος και ο κ. Αλέκος Μεταφτσής.

Το τυχερό φλουρί “έπεσε” στην Γενική Γραμματέα του ΣΔΚΜ κα. Γιούλα Μόρφη, η οποία παρέλαβε ενα όμορφο κόσμημα προσφορά του καταστήματος της κυρίας Μαρίας Παπαδάκη στο πεζοδρομό του Αγίου Νικολάου 15Β το οποίο ο ΣΔΚΜ ευχαριστεί για την δωρεά του.

Επίσης το Δ.Σ. του ΣΔΚΜ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την κα. Βάσω Σακελλαρίου για την ευγενική χορηγία της αίθουσας του ξενοδοχείου Volos Palace, τον πάτερ Ιγνάτιο που ευλόγησε με την παρουσία του την πίτα του ΣΔΚΜ, και να ευχηθεί στα μέλη του αλλά και σε όλο τον αθλητικό κόσμο της Μαγνησίας για το 2013, ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ & ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.