19.09.2022

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον Σ.Δ.Κ.Μ.

Την Κυριακή 11/9/2022 στην αίθουσα του Μεταξουργείου ο Σ.Δ.Κ.Μ. διοργάνωσε σε συνεργασία με την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και την ΕΠι.Ζω. σεμινάριο στη βασική υποστήριξη της ζωής με χρήση εξωτερικού απινιδωτή (BLS/AED). Το σεμινάριο διήρκησε 5 ώρες και περιλάμβανε πρακτική άσκηση για όλους του εκπαιδευομένους και είναι πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για όλα τα μέλη του ΣΔΚΜ, όχι μόνο λόγω την ιδιότητας τους μέσα στου αγωνιστικούς χώρους, άλλα και σαν ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, αφού είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής που μπορούμε όλοι να διδαχθούμε.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και τον πρόεδρο του κ. Γιώργο Βλιώρα για την παραχώρηση της αίθουσας του Μεταξουργείο για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου μας. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Ξενοφών Λέτσα και όλους τους εκπαιδευτές της Επι.Ζω. για την εξαιρετική διδασκαλία τους και τέλος τον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την υπέροχη διδασκαλία και συνεργασία τους.